Osteostrong blir ny hyresgäst i World Trade Center

Midroc har tecknat ett hyresavtal med Osteostrong, en verksamhet inom friskvård, hälsa och rehabilitering, i World Trade Center på Propellergatan, som är Midrocs tredje World Trade Center i Malmö. Den 1 oktober öppnar den första skånska kliniken som fokuserar på att utveckla skelettstyrkan för bättre hälsa.

Skriven av Axel Ohlsson 2019-05-29 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Osteostrong flyttar in i World Trade Center.
Bild: Comotion


Osteostrong erbjuder ett system för att främja bentäthet och öka muskelstyrka för att på så vis förbättra den övergripande hälsan. I höst öppnar Skånes första klinik i World Trade Center på Propellergatan i Malmö.

– Vi är mycket glada över att fortsätta utveckla vår verksamhet runt om i Sverige, där Skåne och Malmö var ett naturligt val för vår expansion. Vi är nöjda med samarbetet med Midroc som ledde fram till valet av lokaler i WTC. Lokalerna som sådana och placeringen centralt i Malmö med bra kommunikationer och en fantastisk utsikt över havet ger oss perfekta förutsättningar för att kunna bedriva en framgångsrik verksamhet, säger Robert Axelsson, styrelseordförande och grundare till Osteostrong Sverige.

– Hälsa och välbefinnande är viktigt för oss på Midroc. Vi vill skapa plats för träning och hälsofrämjande aktiviteter i våra World Trade Center-fastigheter. Vi är glada att Osteostrong väljer att öppna den första kliniken i Skåne i World Trade Center på Propellergatan, som blir ett välkommet tillskott i fastigheten och i området Västra Hamnen, säger Maria Ekström, affärschef på Midroc.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration