Intea hyr ut på Campusområdet i Östersund

Region Jämtland Härjedalen har tecknat ett sexårigt respektive ett femårigt avtal om att hyra sammanlagt 1 750 kvadratmeter specialanpassade lokaler på Campusområdet i Östersund.

Skriven av Axel Ohlsson 2019-05-22 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Intea hyr ut på Campusområdet i Östersund
Bild: Intea


Lokalerna används för Region Jämtland Härjedalens tandvård- samt specialistvård. Under hösten har lokalerna anpassats efter hyresgästens behov och omfattar nu folktandvård, akuttandvård samt specialistvård. I de specialanpassade ytorna bedrivs logopedverksamhet och operationsavdelning med två operationssalar. Hyresgästen har tillträtt lokalerna.

– Intea fortsätter att utveckla Campusområdet med visionen att skapa ett attraktivt område som lockar såväl hyresgäster som kringboende. Efter en bra dialog och ett nära samarbete med regionen är vi stolta över att kunna erbjuda funktionella och centralt belägna lokaler för såväl tandvård som specialistvård i Östersund, säger Jerker Häggström, vd för Intea Östersund.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration