Jeeves flyttar till Atollen

Jeeves, en helhetsleverantör av molnbaserade affärssystemslösningar (ERP) för medelstora företag, flyttar till nya lokaler i Atollen i Jönköping.

Skriven av Axel Ohlsson 2019-05-08 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Atollen.
Bild: Castellum


I sommar flyttar Jeeves in på plan fem i Atollen hos Castellum.

– Efterfrågan på våra tjänster inom digitalisering ökar och vi har därför sett över vårt behov av utökade och mer anpassade lokaler för våra konsulter i Jönköping. Vi har de senaste åren haft en närmast explosiv tillväxt i regionen då vi fyrdubblat personalstyrkan sedan vi flyttade in i vår tidigare lokal. Nu kan vi ta emot ytterligare nya kollegor i den nya lokalen, som passar våra behov och företagskultur! Vi har redan ett bra samarbete med Castellum så vi är glada att kunna fortsätta vår resa tillsammans. En avgörande faktor när vi valde Atollen var det attraktiva läget och att vi har kunnat sätta vår prägel på lokalerna. Området kring Munksjön är också oerhört vackert med fina rekreationsområden. Atollen fantastiska läge och Castellums engagemang för att vi skulle få till den optimala lösningen fällde avgörandet, säger Jens Wiik, Regional Service Manager på Jeeves.

– Det känns fantastiskt bra att vi även får vara en del i Jeeves fortsatta satsning när de nu väljer att flytta till Atollen i sommar. Jeeves passar väl in i kvarteret, de är ett nyskapande och kreativt bolag som ser fördelarna med att ha sitt kontor i ett attraktivt läge mitt i city, säger Björn Pellnor, kommersiell förvaltare på Castellum i Jönköping.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration