Anders Bodin hyr ut på Alviks torg

Nordic Infu Care och GIAB har tecknat hyresavtal för kontor hos Anders Bodin Fastigheter på Alviks torg i fastigheterna Nätdomaren 1 och 3.

Skriven av Axel Ohlsson 2019-03-27 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Nordic Infu Care och GIAB flyttar till Alviks torg.
Bild: JLL


Nordic Infu Care har tecknat ett sexårigt avtal om att hyra 695 kvadratmeter med adress Gustavslundsvägen 12 och GIAB har tecknat ett 5-årigt avtal om att hyra 415 kvadratmeter på Gustavslundsvägen 34.

Nordic Infu Care grundades i Stockholm 2004 och erbjuder specialiserad behandling i hemmiljö för patienter som lider av kroniska sjukdomar och tillhandahåller läkemedel och medicinteknisk utrustning.

GIAB är ett entreprenörsstyrt investmentbolag grundat 1988, som aktivt förvaltar och utvecklar investeringar där man kan tillföra erfarenhet, kompetens och finansiell styrka.

– Vi är mycket glada att attrahera ytterligare framgångsrika företag till vårt fastighetsbestånd i Alvik, säger Kristina Nirvin, marknadschef för Anders Bodin Fastigheter.

Linda Strid på JLL är uthyrningsansvarig på uppdrag av Anders Bodin Fastigheter.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration