Kändisbagaren slår upp dörrarna i Göteborg

Roy Fares och Mattias Ljungbergs Mr Cake öppnar sitt första café i Göteborg, hos SEB Trygg Liv och Novi vid Skeppsbron.

Skriven av Axel Ohlsson 2019-02-27 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Roy Fares och Mr Cake öppnar vid Stenpiren.
Bild: Mr Cake


Mr Cake har tecknat ett hyreskontrakt om 740 kvadratmeter vid Skeppsbron.

– Vi är otroligt glada att ha Mr Cake som ny hyresgäst vid Skeppsbropiren. I och med färdigställandet av Stenpiren och resecentrum så har Skeppsbron blivit en knutpunkt där massor av människor passerar dagligen. Mr Cakes etablering kommer att höja intresset för området ytterligare och locka till sig alla sötsugna göteborgare, säger Jimmy Ronstad, regionansvarig på Novi Real Estate.

– Vi är jätteglada och peppade över att vår andra enhet blir i Göteborg. Efter den fina responsen vi fick när vi släppte nyheten så kliar det i fingrarna att få öppna upp och köra igång. Vi tror stenhårt på stenpiren där vi ska öppna Mr Cake och tillsammans med Novi tror vi att detta kommer bli en mycket populär destination för göteborgarna framöver. Kan bara tänka mig hur fint det är på sommaren med nära till vatten och alla båtar som passerar, säger Roy Fares, grundare, Mr Cake.

För uthyrningen stod Colliers International.

– Det är roligt att få etablera ett koncept som inte finns i Göteborg sedan tidigare. Att det sedan är Mr Cake, som är ett så genomarbetat och inspirerande cafékoncept göra det hela ännu roligare. Jennifer Eriksson har varit ansvarig för projektet för Colliers räkning. Hon sammanförde Mr Cake med Novi Real Estate, förvaltare av fastigheten på Stenpiren, vilket blev en klockren matchning. Vi önskar Mr Cake välkomna till västkusten, jag är övertygad om att Göteborg kommer att ta emot dom med öppna armar, säger Rozana Eriksson Yevno, Director Colliers Leasing.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration