Profi rustar upp och hyr ut i Kista

Nordicforum på Torshamnsgatan 35 genomgår just nu en omfattande ombyggnation. Profi Fastigheter skapar en helt ny upplevelse där de interiöra gemensamhets- och facilitetsytorna får ett ordentligt lyft. Samtidigt har hyreskontrakt om 2 200 kvadratmeter tecknats.

Skriven av Axel Ohlsson 2019-02-27 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Torshamnsgatan.
Bild: Profi Fastigheter


Genom ny planlösning effektiviseras entrévåningens ytor vilket innebär att Profi Fastigheter kan erbjuda större flexibilitet för nya hyresgäster. I kombination med bolagets koncept för flexibla kontor och cowork, C/O, omfattar kontorserbjudandet allt från kontorsplats för en person till sammanhängande lokaler om 5 000 kvadratmeter.

Tillsammans med Sabis investerar Profi Fastigheter i en helt ny restaurang, en ny konferensanläggning och en helt ny receptionslösning. Två stora ljusgårdar omvandlas till loungeytor samtidigt som ett gym för hyresgästerna byggs.

Parallellt har ett flertal nya hyresavtal tecknats med bland andra FVB, Techtrade International och Direkt Press Tidningsförlag om cirka 2 200 kvadratmeter.

Profi Fastigheter förvärvade den 44 000 kvadratmeter stora fastigheten i november 2016 med stora vakanser och har sedan dess drivit ett aktivt uthyrnings- och förvaltningsarbete.

– Det är jättekul att vi är igång på riktigt med förändringsarbetet av Nordicforum. Vi utvecklar en ny attraktiv kontorsprodukt så att vi kan skräddarsy effektiva lokaler för våra kunder, parallellt med att vi uppdaterar gemensamma ytor och förbättrar facilitetserbjudandet, säger Erik Löfberg, chef för aktiv förvaltning på Profi.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration