Popsporten poppar upp i Lunda

Fastpartner hyr ut 4 300 kvadratmeter till Padelverket i Lunda.

Skriven av Axel Ohlsson 2019-02-06 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild


Bild: Mats Jönsson


Fastpartner har tecknat hyresavtal med Padelverket i fastigheten Skebo 2 i Lunda företagsområde i Spånga. Lokalen som uppgår till 4 300 kvadratmeter byggs om till rackethall för padelspel och hyresavtalet löper på tio år. Den nya anläggningen kommer att invigas i april 2019. Anläggningen ligger i ett bra kommunikationsläge i närheten av E18 och tunnelbanans blåa linje samt pendeltågstationen i Spånga. Etableringen kompletterar på ett bra vis utbudet av närservice och friskvård för arbetande och boenden i området. Lunda är i dag ett växande företagsområde som kommer att vara mycket strategiskt beläget när förbifart Stockholm ansluter till platsen.

– Lunda företagsområde ligger i nordvästra delen av Stockholm med goda kommunikationer för kollektivtrafik och närhet till de stora genomfartslederna. Med etableringen av en padelhall breddar vi utbudet av service och verksamheter i området vilket gör det än mer attraktivt. Vi ser fram mot att samarbeta vidare med Padelverket, säger Håkan Bolinder, regionchef på Fastpartner.

– Vi på Padelverket ser med stor spänning fram emot öppnandet av Sveriges största padelhall med tolv banor och 14 meters takhöjd! Med sitt strategiska läge i Lunda företagsområde är hallen på bekvämt avstånd för alla som bor eller arbetar i norr- och västerort. Vi hoppas att den nya hallen i Spånga ska bli en skön och naturlig samlingsplats för padelintresserade, säger Joakim Borell, styrelseledamot i Padelverket.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration