Projektel flyttar till Fatburen

Crown Nordic Management och Jones Lang Lasalle hyr ut kontor i Fatburen på Södermalm till teknikkonsultföretaget Projektel. Hyresavtalet är sjuårigt, omfattar 1 100 kvadratmeter och inflyttningen sker 1 april.

Skriven av Sofia Grymer 2014-03-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

– Vi är mycket glada över att ha hittat ett så fint och centralt beläget kontor för våra medarbetare. Vi kommer inledningsvis att flytta två av våra befintliga Stockholmskontor, vilket innebär att vi blir närmare 60 medarbetare i Fatburen. Vår förhoppning är att vi kan locka fler duktiga medarbetare till vårt nya attraktiva kontor, säger Lennart Harging, vd på Projektel.

Ett utvecklingsarbete av Fatburen på Södermalm har påbörjats och projekt pågår för att väcka liv i kvarteret.

– Vi är väldigt glada över att en så pass tekniskt kompetent och kräsen kund som Projektel väljer att flytta in i Fatburen. Eftersom de själva arbetar med att skapa moderna kontorsfastigheter är de självklart väldigt väl medvetna om vikten av en effektiv arbetsmiljö. Detta ser vi som ett kvitto på att Fatburen uppfyller de högsta krav en hyresgäst kan ha på sin egen arbetsmiljö, säger Håkan Larsson, vd på Crown Nordic Management.

– Det känns fantastiskt roligt att välkomna Projektel som ny hyresgäst hos oss, inte minst på grund av den korta ledtiden från avtal till inflyttning. En väldigt lyckad matchning mellan kundens behov och vår snabbrörlighet i anpassning av lokaler helt enkelt, säger Karl Henrik Lenneryd på Jones Lang Lasalle.

Kvarteret Fatburen ligger vid Södermalmsallén och Magnus Ladulåsgatan i Stockholm och är totalt 48 000 kvadratmeter stort.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration