Nexus blir granne med Försäkringskassan på Telefonplan

Nexus flyttar in i Telefonfabriken på Telefonplan i Midsommarkransen. Vasakronan, som äger den anrika fastigheten, har tecknat ett femårigt avtal med Nexus om 3 200 kvadratmeter kontors- och produktionslokaler. Därmed blir Nexus, som är leverantör av identitet- och accesshantering, granne med Försäkringskassan som vid årsskiftet flyttade in i sina 25 000 kvadratmeter i Telefonfabriken.

Skriven av Eddie Ekberg 2014-09-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

− Vi märker en ökad efterfrågan på anpassningsbara lokaler och bra arbetsmiljöer i närförorter med bra kommunikationer. Utvecklingen av Telefonfabriken är ett utmärkt exempel på hur vi jobbar med fastighetsutveckling för att möta den efterfrågan, säger Ronald Bäckrud, chef för region Stockholm på Vasakronan.

Detta betyder att uthyrningsgraden nu ligger på 90 procent i byggnaden. Vasakronan förvärvade Telefonfabriken år 2000 och har sedan dess renoverat de gamla industrilokalerna till moderna och flexibla kontor.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration