Afa förlänger avtal på Västra Kungsholmen

Afa Fastigheter och Visma har tecknat avtal för en åttaårsförlängning på Lindhagensgatan 94-96 på Västra Kungsholmen. Avtalet omfattar Vismas 11 600 kvadratmeter stora huvudkontor.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2018-04-13 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Lindhagensgatan 94-96.
Bild: Afa Fastigheter


Gångaren 16 uppfördes 2011 som en del av utvecklingen av Stadshagen, området kallas även Lindhagensterrassen. Afa Fastigheter äger fem fastigheter i området och sedan uppförandet av Gångaren 16 har Vismas huvudkontor varit beläget i fastigheten med adressen Lindhagensgatan 94-96.

Visma är en av Nordens största IT-koncerner och leverantörer av produkter och tjänster inom mjukvara, inköpslösningar, betalningstjänster, butiksdatalösningar, IT-projekt, anbud och upphandling.

– Vi är mycket glada över den nära relation som vi har med Visma och att vi kan erbjuda en fortsatt väl anpassad lösning för deras lokalbehov. Vi ser fram emot ett gott samarbete under många år, säger Marcus Berglund, fastighetsförvaltare på Afa Fastigheter.

Tenant & Partner har varit Vismas rådgivare i lokalprojektet.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration