Kungshuset får nya hyresgäster

Folksamgruppen har tecknat hyresavtal med kommunikationsbyrån Reform Society som hyr 877 kvadratmeter kontor på Kungsgatan 18.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2018-03-11 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Reform Society flyttar in efter sommaren.
Bild: Folksamgruppen/Studio Stockholm


Avtalet avser ett totalrenoverat kontor i den lokal i Kungshuset (Kåkenhusen 37) som tidigare bland annat inhyst nattklubbarna Ambassadeur, King Creole, Tiger och Blue Moon Bar.

Lokalen nås både via Kungsgatan 18 och Regeringsgatan 66, och rymmer upp till 100 arbetsplatser.

– Vi ser mycket fram emot att flytta till vårt nya kontor. Det är en fantastisk lokal som gör det möjligt för oss att fortsätta vår snabba expansion. Den öppna, flexibla och moderna planlösningen skapar förutsättningar för oss att utveckla nya arbetssätt som svarar upp mot kundernas behov av en modern kommunikationsbyrå, säger Birgitta Pagot, grundare och vd på Reform Society.

– Vi är glada över att få Reform Society som hyresgäst i de nyrenoverade lokalerna i Kungshuset. Vi engagerar oss alltid för att få långsiktiga hyresgäster som på bästa möjliga sätt kan utveckla sina verksamheter i våra fastigheter, säger Malin Lövemark, tillgångsförvaltare på Folksam.

Reform Society tillträder lokalen efter sommaren.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration