Trianon hyr ut 4 000 kvadratmeter i Entré

Trianon har tecknat hyresavtal med Extremezone AB om uthyrning av lokal för ett actioncenter på Entré i Malmö.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2018-02-21 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Olof Andersson, vd för Trianon.
Bild: Trianon


Trianon har tecknat ett tioårigt avtal om uthyrning av cirka 4 000 kvadratmeter till Extremezone AB på Entré i Malmö. Extremezone kommer efter sommaren att öppna ett sport- och actioncenter med restaurang på Entré. Fokus blir på sport och aktivitet med till exempel aktiviteter som parkour, höga klätterväggar, ninjabanor, extremtrampoliner, foampits, airtracks och andra spännande aktiviteter.

– Extremezone blir ett unikt koncept som är helt nytt i Sverige. Vi ser Entré som en attraktiv plats i Malmö för våra aktiviteter. Vi kommer att ge malmöborna en helt ny form av action och attraktioner, säger Marie Möller, vd för Extremezone AB.

– Det här blir en perfekt pusselbit i vår långsiktiga plan för omställningen av Entré till något helt nytt. Vi är tidigt ute med mixen av nöje, aktiviteter, samhällsservice och handel. Trenden säger att det kommer vara avgörande för galleriornas framtid och det här samarbetet känns därför helt rätt, säger Olof Andersson, vd på Trianon.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration