Ny uthyrningsansvarig till Svenska Hus i Malmö

Svenska Hus i Malmö har rekryterat Anna Hurtig som ny uthyrningsansvarig. Hon kommer närmast från Relier och börjar sin nya tjänst den 15 mars.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2018-02-21 | Näringsliv

Dela på linkedIn

Artikelbild

Anna Hurtig.
Bild: Svenska Hus


Innan sin tid på Tyréns arbetade Anna Hurtig som fastighetsmäklare.

– Jag ser fram emot att arbeta engagerat med långsiktiga relationer med Svenska Hus befintliga och potentiella hyresgäster. Det ska bli spännande och utvecklande att arbeta här, med korta beslutsvägar som i ett litet bolag men med det stora bolagets styrka och ambition, säger Anna Hurtig.

Skåneregionen är en av de tre stora tillväxtområdena i Sverige och i Skåne planerar Svenska Hus för fler projekt- och förvärvsinvesteringar.

– Skåneregionen är en intressant marknad och det har hänt mycket inom kontorssegmentet. Med vårt bestånd och dess läge ser jag fram emot en intressant framtid. Genom denna rekrytering förstärker vi uthyrningsorganisationen och jag välkomnar Anna till vårt team i Skåne, säger Daniel Massot, vd på Svenska Hus.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration