Midroc hyr ut till Croisette i Malmö

World Trade Center i Malmö får en ny hyresgäst i form av Croisette.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2017-10-21 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

World Trade Center i Malmö.
Bild: Midroc


World Trade Center i Malmö, Lund och Helsingborg ingår i ett internationellt nätverk med 318 World Trade Centers i 88 länder.

– Genom nätverket i World Trade Center kan vi stimulera till såväl lokal som regional och internationell handel, säger Niklas Åklundh, General Manager på World Trade Center i Malmö, Lund och Helsingborg.

WTC Propellergatan blir det tredje centret som byggs i Västra Hamnen i Malmö. Det uppförs i sju plan, med en uthyrningsbar yta på totalt 3 600 kvadratmeter. Croisette hyr 378 kvadratmeter på plan 7, det översta våningsplanet.

– Vi möter en kraftig tillväxt avseende efterfrågan på våra tjänster och kommer fortsätta vår expansion framöver. World Trade Center på Propellergatan kommer bli ett av Malmös absolut vackraste hus och det är en fröjd att kunna placera vårt huvudkontor i en så exklusiv byggnad, på ett så vackert läge, säger Per Svensson, vd på Croisette.

– Vi utökar World Trade Center i Malmö med ett tredje kontorshus. Den höga beläggningen i befintliga World Trade Centers i Västra Hamnen indikerar att marknaden både värderar konceptet högt och uppskattar det geografiska läget, säger Malin Kylefors, verksamhetsområdeschef på Midroc.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration