Midroc byggstartar The Edge

Midroc fortsätter sin satsning i Hyllie genom byggstarten av kontorsbyggnaden The Edge. IT-företaget Addpro blir hyresgäst på de två översta våningsplanen, och inflyttning sker i slutet av 2019.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2017-12-01 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

"The Edge" i Hyllie.
Bild: Erik Giudice Architects


The Edge kommer att uppföras intill Malmömässan, i direkt anslutning till Hyllies norra infart. Det blir en tio våningar hög ikonbyggnad, vars fasader i glas och stål förstärker den strykjärnsformade designen. Inuti finns plats för 400 nya arbetsplatser, varav många med utsikt över Öresund. Bottenplan kommer att nyttjas för mötes- och restaurangverksamhet, och taket förses med en generös takterrass för hyresgäster och besökare.

– Vi vill skapa optimala förutsättningar för våra kunders utveckling, där både medarbetare och verksamheter kan växa. Inomhusmiljön blir sober med ett naturligt lugn, och kommer att karakteriseras av rymd och ljus i syfte att stimulera och vitalisera vardagen för hyresgästernas medarbetare, säger Maria Ekström, affärschef i Midroc.

Addpro har tecknat ett hyresavtal på totalt 1 356 kvadratmeter med option på ytterligare 190 kvadratmeter, och inflyttning kommer ske i december 2019.

– Addpro växer kraftigt i Malmö och i övriga Sverige och vi söker hela tiden efter lösningar som bidrar till vår tillväxt och expansion. Midroc erbjöd oss en intressant lösning i ett mycket spännande hus, och i ett område som bidrar till att vår verksamhet kan fortsätta expandera och utveckla ledande lösningar till våra kunder, säger Nicklas Persson, vd på Addpro.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration