Kungsleden hyr ut i Kista One

Sandvik Coromant Sverige blir ny hyres­gäst hos Kungsleden och hyr 1 400 kvadratmeter kontor i fastighet­en Kista One. Avtalet är femårigt och inflyttning sker första september 2018.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2018-02-03 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

– Vi är mycket nöjda över dialogen och samarbetet med Kungsleden och ser fram emot vår inflyttning i september. I och med att vi flyttar till nya moderna, ändamålsenliga lokaler har vi lyckats att nästan halvera vår lokal­yta. Vi kommer nu att få lokaler helt anpassade efter våra önskemål och behov, säger Helen Blomqvist, vd för Sandvik Coromant Sverige.

Kista One omfattar 37 000 kvadratmeter uthyrbar area och är miljöcertifierad enligt Leed Gold.

– Vi är glada över att kunna erbjuda Sandvik Coromant lokaler helt anpassade efter deras behov. Vi tror detta är helt rätt lösning då fastigheten har ett fantastiskt läge med närhet till både goda kommunikationer och utmärkt service. Vi hälsar Sandvik hjärtligt välkomna till oss, säger Sven Stork, fastig­hetschef förvaltningsområde Stockholm på Kungsleden.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration