Hägersten utvecklas med Stories

SSM kliver in och köper projektet Stories i Hägersten av stiftelsen Neijp-Henriksberg. – Projektet i Hägersten är synnerligen konkurrenskraftigt och helt i linje med våra kunders efter­frågan, säger Mattias Roos, vd och koncernchef för SSM.

Skriven av Axel Ohlsson 2018-01-07 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild


Bild: Nordier


SSM har förvärvat ett unikt bostadsprojekt – med konceptnamnet Stories – i urbana och växande Hägersten. Projektet är attraktivt beläget med strandtomt till Mälaren samt med närhet till Axelsbergs tunnelbanestation, och 15 minuters färdväg till Stockholms T-central. Området präglas även av ett stort utbud av närservice, nöjen och rekreationsmöjligheter.

Projektet omfattar cirka 12 700 kvadratmeter BOA, vilket SSM har för avsikt att utveckla till 250 bostadsrätter. Försäljningen kommer att bedrivas via tre etapper och projektet planeras att drivas i egen regi. Första försäljningsstart beräknas till 2019 och tillhörande inflyttning förväntas kunna ske med början under senare delen av 2021.

– Marknaden för förvärv av attraktiva projekt är god. Projektet i Hägersten är synnerligen konkurrenskraftigt och helt i linje med våra kunders efterfrågan om ett prisvärt boende i urbana miljöer samt med närhet till goda allmänna kommunikationer. Vårt nya projekt blir därför ett värdefullt tillskott i vår projektportfölj, säger Mattias Roos.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration