Fazer öppnar nytt restaurangkoncept

Fazer lanserar sitt nya restaurangkoncept Fazer Food & Co som utvecklar mat för den framtida arbetsplatsen. Pilotprojektet lanseras i Nords

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2017-12-22 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

Fazer lanserar sitt nya restaurangkoncept i Nordstan.
Bild: Fazer


– I dag finns det en stor medvetenhet kring mat – vad vi äter har aldrig varit viktigare. Samtidigt är många oroade över matens inverkan på vår hälsa och miljön. Vårt nya restaurangkoncept Fazer Food & Co vägleder gästerna i rätt riktning och erbjuder god och hälsosam mat som värnar om miljön, säger Morgan Christoffersson, kommersiell direktör på Fazer Food Services.

Menyerna är säsongsbetonade och inspirerade av olika kulturer. Under 2018 sker utrullningen av restaurangkonceptet till cirka 70 restauranger i Sverige.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration