Hon blir ny regionchef för Svenska Hus

Cecilia Bergman tillträdde tjänsten som region­chef för Svenska Hus i Göteborg den 1 oktober, efter att tidigare haft rollen som fastighetsutvecklare i bolaget.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2017-11-20 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Cecilia Bergman tillträdde sin nya tjänst den 1 oktober.
Bild: Svenska Hus


Cecilia Bergman är civilingenjör och har tidigare arbetat på Hufvudstaden där hon varit förvaltningschef, med ansvar för uthyrning och förvaltning av kontorsbeståndet i Göteborg.

– Jag trivs mycket bra på Svenska Hus, ett företag som med personligt engagemang aktivt arbetar med fastighetsutveckling och förvaltning tillsammans med ett mål att driva tillväxt i de tre storstadsregionerna. Jag ser nu med stor förväntan fram emot att få leda det duktiga teamet i Göteborg i rollen som regionchef, säger Cecilia Bergman.

– Vi är oerhört glada över att vi fått möjlighet att låta Cecilia anta rollen som regionchef i Göteborg. Vi har nu tre mycket kompetenta regionchefer på plats i våra tre regioner och de bästa förutsättningarna till en fortsatt positiv och stark utveckling i bolaget, säger Daniel Massot, vd för Svenska Hus.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration