Prologis i flera uthyrningar

Prologis och Göteborgsoperan tecknar ett långsiktigt avtal gällande ett lager i logistikparken Prologis Gothenburg Park II. Logistikytan, som omfattar 8 846 kvadratmeter, kommer främst att användas till att förvara Göteborgsoperans rekvisita, dekor och kulisser samt för att bygga kulisser till kommande föreställningar.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2017-11-12 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Göteborgsoperan flyttar till Prologis Gothenburg Park II och DHL till Prologis Gothenburg Park I.
Bild: MVRDV och BSK Arkitekter


– Valet av logistikfastighet föll på Prologis då de erbjöd det vi sökte och uppfyllde våra krav på lager. Närheten till vår vardagliga verksamhet, flexibilitet i logistiklösningar samt miljöaspekten var viktig för oss, säger Åsa Jansson, teknisk chef på Göteborgsoperan.

Prologis och DHL Supply Chain tecknar ytterligare ett hyresavtal för totalt 14 818 kvadratmeter logistikyta i DC2 i Prologis Gothenburg Park I.

– DHL är vår största kund såväl globalt som i Sverige och hyr i dag totalt 881 885 kvadratmeter logistikyta. Vi är glada över vårt utökade förtroende. Vi har höga ambitioner för vår fastighetsportfölj och kommer att leta efter ytterligare möjligheter att öka vår närvaro i Sverige, säger Bram Verhoeven, senior vice president och regionchef, Prologis Benelux/Norden.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration