Fem nya till Alaska i Sisjön

Alaska Fastigheter har tecknat avtal med fem olika hyresgäster om sammanlagt 4 250 kvadratmeter i Sisjön.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2017-10-17 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Nils Rydh.
Bild: Maria Olsson Äärlaht


– Uthyrningarna bekräftar Sisjöns ställning som Västsveriges största handelsområde och en plats där många företag vill vara verksamma. Det stora intresset är naturligtvis väldigt roligt och positivt för oss som är en stor fastighetsägare i området, säger Nils Rydh, vice vd på Alaska Fastigheter.

I fastigheten Sisjö Centrum öppnade i september ett helt nytt träningscentrum – Ziva Elite Personal Training Centre – på sammanlagt 1 500 kvadratmeter.

I samma fastighet hyr Axfood ytterligare 716 kvadratmeter för att Willys ska utöka butiken och förbättra sitt erbjudande till sina kunder. Dessutom förlänger Närhälsan Askim sitt hyresavtal samtidigt som Västra Götalandsregionen tar över 440 kvadratmeter för att samlokalisera en ny rehabiliteringsavdelning med den befintliga vårdcentralen.

På Datavägen 2 mitt i Sisjön expanderar Snus 2 och öppnar upp en helt ny butik på 300 kvadratmeter med snus, tobak och godis. De gamla lokalerna behålls och används som lager. Den nya butiken beräknas öppna under hösten. På Datavägen 29 har stadsdelsförvaltningen i Askim-Frölunda-Högsbo tecknat avtal om att hyra 1 300 kvadratmeter där det under sommaren flyttade in en daglig verksamhet i fastigheten.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration