Stena Fastigheter rekryterar inför storsatsning i Göteborg

Stena Fastigheter kommer att bygga över 2 500 nya bostäder och 25 000 kvadrat­meter kommersiella ytor i Göteborg inom de närmaste åren. Några av de pågående stadsutvecklingsprojekten är Masthuggskajen och Bostad 2021.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2017-10-15 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

– Vi är mycket stolta över att vara en del av den stadsutveckling som sker i Göteborg. Med vår erfarenhet och långsiktighet ser vi att vi kan bidra till en positiv utveckling i staden, säger Agneta Kores, vd, Stena Fastigheter Göteborg.

Som ett led i denna satsning fortsätter bolaget att förstärka sin organisation med två nya medarbetare: en chef för fastighetsutveckling och en ansvarig inom kommersiell uthyrning.

Bodil Löfmark är ny chef för fastighetsutveckling med ansvar för medarbetare inom projektledning, inköp, energi och miljö. Bodil Löfmark har bland annat arbetat på Vasakronan, KF Fastigheter och Inter Ikea CG, och har de senaste åren varit projektutvecklare på Stena Fastigheter.

– Stena Fastigheter är inne i en spännande utvecklingsfas och jag ser fram emot att tillsammans med mina medarbetare utveckla hållbara bostäder och lokaler där våra hyresgäster trivs och stannar kvar länge, säger Bodil Löfmark.

Elie Abdi är ny ansvarig kommersiell uthyrare hos Stena Fastigheter Göteborg. Han kommer närmast från Skanska Fastigheter Göteborg.

– Stena Fastigheter är en samhällsbyggare som vill framåt och det lockade mig. Här finns en vilja och kraft att utvecklas och skapa nytt, som den nya stadsdelen Masthuggskajen. Det känns väldigt roligt att få vara en del av detta, säger Elie Abdi.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration