Svedberg ny transaktionschef på Colliers

Joachim Svedberg blir ny regionchef och transaktionschef på Colliers i Göteborg.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2017-10-14 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Joachim Svedberg och Rozana Yevno får nya roller på Colliers.
Bild: Nicklas Tollesson


Robert Treutiger lämnar tjänsten som transaktionschef på Colliers för att tillträda motsvarande tjänst på Savills. Joachim Svedberg har arbetat för Colliers transaktionsavdelning i sex år och är sedan tidigare även partner i bolaget.

Samtidigt tillträder Rozana Yevno som tillförordnad uthyrningschef. Dessutom är hon numera även partner i Colliers Sverige. Rozana Yevno har en lång erfarenhet inom uthyrning och försäljning och har arbetat på Colliers uthyrningsavdelning i två år.

– Colliers har en stark tillväxt både i Sverige och internationellt och för att möta marknadens efterfrågan har vi ökat antalet medarbetare med 20 procent, bara i år. Vi är väldigt måna om att våra medarbetare ska växa tillsammans med oss och det var därför helt naturligt att tjänsterna skulle gå till Joachim och Rozana. De har under sin tid hos oss verkligen visat sin skicklighet och kompetens inom sina respektive områden och de kommer att fortsätta vara en fantastisk tillgång för bolaget, säger Colliers vd Dan Törnsten.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration