Sportbutik till Lugnetrondellen i Varberg

Sportshopen öppnar en ny butik på 2 700 kvadratmeter hos Aspelin Ramm i det nybyggda handelscentrumet Lugnetrondellen i Varberg.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2017-10-09 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Sportshopen tar plats på 2 700 kvadratmeter i handelscentrumet Lugnetrondellen.
Bild: Aspelin Ramm


– Vi vill växa i vårt närområde och västkusten är verkligen vår hemmaplan. Varberg är dessutom en expansiv och levande stad med många turister på sommaren som vi vet uppskattar vårt sortiment av sportartiklar, säger Reinert Sörensson, ägare till Sportshopen.

– Det känns väldigt bra att ytterligare ett stort och välkänt varumärke flyttar in i Lugnetrondellen. Nu får vi även en sporthandel i huset vilket passar perfekt ihop med övriga butiker, restauranger och varuhus, säger Kristian Höglind, marknads- och försäljningschef på Aspelin Ramm Fastigheter.

Handelscentrumet Lugnetrondellen omfattar totalt 24 000 kvadratmeter butiksyta fördelat på ett tiotal butiker på mellan 500 och 7 000 kvadratmeter. De första butikerna i det nya handelscentrumet beräknas öppna i början av oktober och den officiella invigningen planeras till i slutet av oktober 2017.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration