Fullt i Svarta Diamanten

Den 1 september flyttade Bihr/Motorfirman Holger Duell in på den sista lediga ytan i Svenska Hus kontorsfastighet Svarta Diamanten i Högsbo.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2017-10-08 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

I och med den senaste uthyrningen är kontorsfastigheten SvartaDiamanten i Högsbo fullt uthyrd.
Bild: Svenska Hus


500 kvadratmeter utvecklas just nu till kontor och showroom för Duells produkter. Projektfastigheten på cirka 3 000 kvadratmeter har genomgått en totalrenovering.

– Vi har lyckats knyta till oss ännu ett välmående och expansivt företag vilket är glädjande. Det har varit en mycket spännande resa att, i samverkan med hyresgästerna, hitta lösningar och nya möjligheter i denna projektfastighet, säger Niklas Simonsson, uthyrningsansvarig på Svenska Hus.

Fastigheten har under senaste två åren genomgått en omfattande renovering. Samtliga ytor i huset har anpassats tillsammans med de nya hyresgästerna. På adressen finns nu förutom Bihr även Strängbetong, Acte Solutions, Baldacci, Ceva Logistics samt Kylutbildning i Göteborg.

– Fastigheten är ett typiskt exempel på projekt som Svenska Hus gärna tar sig an. Fastigheten hade ett stort renoveringsbehov men hade ett bra läge i ett område med god utvecklingspotential och vi såg många möjligheter att väcka huset till liv igen, säger Daniel Massot, vd för Svenska Hus.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration