Regus öppnar nytt på Östra Hamngatan

Regus hyr kontorsfastigheten på Östra Hamngatan 17 i centrala Göteborg och öppnar ett nytt företagscenter. Fastigheten är om drygt 2 200 kvadratmeter och ägs av Sverigehuset. CBRE har varit rådgivare i affären.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2017-10-07 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Regus öppnar på 2 200 kvadratmeter i centrala Göteborg.
Bild: CBRE


– Vi noterar en ökad efterfrågan på företags- och coworkingcenter i Göteborg. Vi är jätteglada att vi nu fått medverka till att Regus öppnar ytterligare ett center i detta attraktiva läge hos Sverigehuset. Här får de hyra en egen byggnad belägen mitt emot Nordstan och det ska bli spännande att se hur det nya centret tar form, säger Glenn Håkansson, Head of Investor Leasing på CBRE i Göteborg.

– Detta är en fantastiskt fin byggnad i ett mycket bra läge. Detta blir Regus fjärde center i Göteborg och ett utmärkt komplement till våra andra lokationer. Här kommer vi kunna erbjuda våra kunder en drop-in-plats, en plats i öppet landskap eller ett eget kontorsrum. Vi ser fram mot att slå upp portarna i september, säger Patrick Ölvebäck, Country Manager på Regus i Sverige.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration