Nordic Choice får driva nytt hotell i Mölndal

Nordic Choice Hotels kedja Quality Hotel har valts att driva Husvärdens nya hotell som uppförs i 21 våningar i Mölndal. Hotellet beräknas öppna i februari 2021. Hotellbyggnaden ska byggas i området Krokslätts Fabriker, med närhet till Liseberg och Svenska Mässan.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2017-10-06 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

De första gästerna beräknaskunna checka in på det nya hotellet i Mölndal i februari 2021.
Bild: Krook & Tjäder


– Jag älskar allt som startar upp, allt som är nytt och framför allt så älskar jag att starta upp hotell på helt nya destinationer. Jag har länge haft ögonen på Mölndal. Potentialen i kommunen är enorm. Man vågar tänka nytt och det är perfekta förutsättningar för Quality Hotel som kommer kasta sig in i projektet och aktivt bidra till förädlingen av området, säger Nordic Choice Hotels ägare Petter A Stordalen.

Hotellet kommer att få 370 hotellrum och Brasserie X kommer att erbjuda både bar och uteservering. Arbetet med hotellet börjar omedelbart.

– Vi är mycket stolta över att vi lyckats få välrenommerade Nordic Choice Hotels kedja Quality Hotel som hotelloperatör för vårt nästa prestigeprojekt i Krokslätts Fabriker. Hotellet kommer, förutom att vara ett landmärke, ge en ny dimension till Krokslätts Fabriker genom att addera nya faciliteter till stor nytta för våra nuvarande och framtida hyresgäster men också ge stöd till Mölndals stad och dess utveckling, säger Husvärdens vd Lennart Larsson.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration