Fyra nya hyresgäster till Skärholmen centrum

Grosvenor har tecknat en rad nya hyresavtal med ledande mode- och restaurangaktörer för Skärholmen centrum.

Skriven av Axel Ohlsson 2017-09-28 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Skärholmen centrum. 
Bild: Grosvenor


Under det senaste året har hela 75 nya avtal med bland annat internationella modeaktören G-star (209 kvadratmeter), multi-brand aktören Johnells (945 kvadratmeter) och matvarukedjan Netto (1 116 kvadratmeter) skrivits under. Zocalo och Le Croissant har också öppnat nya restauranger i centrumet på 234 respektive 218 kvadratmeter.

– Vi ser en stadig tillväxt i Skärholmen centrum och fortsätter enligt plan att investera och vässa shoppingutbudet i centrumet. Visionen är att skapa en ny urban stadskärna för södra Stockholm och de nya hyresavtalen tar oss ytterligare en bit på väg. Vi har vind i seglen och ser fram emot att bygga vidare på vår starka position, säger Carl Strufve, ansvarig för Grosvenor Europes verksamhet i Sverige.

– Vi är riktigt glada över vår nya butik i Skärholmen centrum och har hittills fått fin respons från våra kunder, både vad gäller besök och positiva kommentarer. Grosvenor Europe har en tydlig vision för Skärholmen centrum och vi ser fram emot att vara en del av den strategin, säger Carl Westgren, CFO på Global Retail som driver G-Star.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration