Omnicom flyttar in i Söderhallarna

Mediekoncernen Omnicom Media Groups huvudkontor flyttar in på 2 300 kvadratmeter hos Atrium Ljungberg i Söderhallarna.

Skriven av Axel Ohlsson 2017-09-24 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Omnicom hyr 2 300 kvadratmeter i Söderhallarna.
Bild: Ola Jacobsen


Huvudkontoret för Omnicom Media Group Sverige flyttade till Söderhallarna i slutet av juni, tillsammans med samtliga av koncernens bolag i form av mediebyråerna OMD och PHD. Totalt sysselsätter koncernen över 200 personer.

– Atrium Ljungberg har anpassat lokalerna efter våra behov i hur man bedriver en modern och kollaborativ verksamhet som passar vår kultur. Ett krav för vår flytt har även varit att samtliga våra bolag ska kunna bedriva sina verksamheter och ha sina kontor helt fristående från varandra, vilket Söderhallarna med dess storlek möjliggjort. Genom att vi har etablerat oss mitt på Södermalm bland stor kommers runt omkring har vi fortsatt goda förutsättningar för att växa vår verksamhet, kommenterar Ali Tajbakhsh, vd på Omnicom Media Group.

– Vi tror mycket på Atrium Ljungbergs ambitioner med Söderhallarna - att skapa innovativa miljöer med olika verksamheter som kontor, kultur, restauranger och saluhall. Det bidrar till en blandning av människor och till en mer livfull plats, avslutar Ali Tajbakhsh.

– Omnicom Media Group är ett mycket välkommet tillskott till den blandningen. Genom ett erbjuda innovativa kontorsmiljöer på en av Stockholms mest intressanta platser tror vi att vi kan locka flera kreativa verksamheter att etablera sig här, kommenterar Petter Klingofström, uthyrningschef kontor på Atrium Ljungberg.

Hyresavtalet med Omnicom Media Group sträcker sig över fem år och är ett så kallat grönt hyresavtal som fokuserar på att tillsammans med hyresgästen underlätta för att bedriva en resurseffektiv verksamhet.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration