Flytta smartare!

Partnertext


Oroliga medarbetare, strulande teknik, oförutsedda problem och eventuellt oförutsedda kostnader.
Detta är problem som oftast uppstår i samband med ett flyttprojekt. Detta elimineras av MoveOn Partners unika tids- och kostnadseffektiva konceptlösning där varje steg i flyttprocessen hanteras utan att kunden behöver anstränga sig eller känna någon oro.
Personalen går hem på fredag och när man kommer till kontoret på måndag går man till sin nya arbetsplats och kan börja jobba direkt.

Skriven av Axel Ohlsson 2017-09-04 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

"Det är Business Relocation Management"
MoveOn Partners erbjuder ett specialanpassat flyttkoncept. I sin helhetslösning planerar de flytten i detalj, genomför varje steg och återskapar kundens arbetsplatser i identiskt format i den nya lokalen. Det skrivbord man lämnar kommer man tillbaka till med alla saker helt i ordning – fritt från stress och oro över att något saknas eller inte fungerar.

Flytten genomförs genom att MoveOn Partners tillsammans med kunden har ett uppstartsmöte för att upprätta en behovsanalys kring projektet. Detta görs för att säkerställa att personalen känner sig helt trygga före, under och efter flyttprojektet. Därefter sköter MoveOn Partners varje steg enligt sin Business Relocation Management-modell där man planerar varje steg för att flytten ska gå så effektivt som möjligt – utan att kundens anställda någonsin behöver se en enda flyttlåda eller någon flyttpersonal.

Flytten genomförs allt som oftast under en kväll eller en helg för att minimalt påverka personalen eller arbetet. Själva flytten kontrolleras noggrant av en ansvarig projektledare samt projektkonsulter med erfarenhet av varje steg i processen. Resultatet är häpnadsväckande både i tid, ekonomi och kvalité.
Kunderna kan vara lite oroliga i början och skeptiska till att MoveOn Partners verkligen klarar av att flytta allt på en kväll eller en helg. Men när de kommer tillbaka är det många som blir positivt överraskade över att allt är på plats: IT-utrustningen är inkopplad och testad, skåp står i ordning och med rätt innehåll, varje penna ligger på samma plats där man lämnat den på skrivbordet, det är städat och flyttlådor är bortplockade. Det är helt enkelt bara att sätta sig på sin nya arbetsplats och fortsätta där man avslutade.

När de anställda kommer till jobbet på måndag morgon finns MoveOn Partners på plats för att ge service och besvara eventuella frågor. En trygghet som ger nöjda medarbetare. Man säkerställer att hela flyttprocessen går i mål.

Den ekonomiska vinningen i att använda sig av Business Relocation Management istället för att flytta själv är enorm. Kunder till MoveOn Partners har berättat att de enligt egna uträkningar sparat upp till 30 procent av den totala kostnaden genom att använda MoveOn Partners istället för att flytta själva.
– Det är exempelvis inte lönsamt att personalen ska lägga onödiga timmar på att packa ner hela verksamheten. Företag som sköter flytten själva glömmer oftast bort dolda kostnaderna som stillastående personal, minskad produktivitet och missnöje bland både kunder och den egna personalen, säger MoveOn Partners vd Rasmus Aabye.

MoveOn Partners ger även kunderna en ekonomisk kontroll över sin flytt. Varje steg planeras och med sin gedigna erfarenhet minimerar MoveOn Partners antalet oförutsedda problem och kostnader som oftast uppkommer i samband med en flytt. Utöver de ekonomiska fördelarna ger MoveOn Partners modell även en unik säkerhet för både tid och kvalité.

Det danska bolaget har funnits i Sverige sedan 2012. Sedan dess har uppdragen strömmat in, både för hela flyttprocesser men även för de enskilda tjänster MoveOn Partners erbjuder som projektledning, arbetsplatsritningar, kabelsanering, inventarieinventering och mycket mer.

Kundernas uppskattning märks inte bara i omsättningsökning för MoveOn Partners och feedback utan även i återanvändandet. Väldigt många företag har blivit återkommande kunder som efter första flytten med MoveOn Partners aldrig ens tänker tanken på att pröva något annat sätt.

När man väl har fått hjälp med sin flytt vill man aldrig göra det själv igen. Man sparar mycket pengar och tid. Det är ingen som gillar att flytta – förutom MoveOn Partners.

"Move Smarter not Harder"


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration