Sephora till Forumgallerian

Forumgallerian i Uppsala stärker utbudet när den internationella skönhetskedjan Sephora öppnar ny butik.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2017-09-16 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Sephora öppnade i Forumgallerian i slutet av augusti.
Bild: Atrium Ljungberg


Butiken, som är Sephoras första i Uppsala, slår upp portarna i slutet av augusti. Just nu pågår en omfattande upprustning och ombyggnad av Forumgallerian där utbudet förstärks med fler restauranger, caféer och butiker.

– Vi är väldigt glada att ett så uppskattat varumärke som Sephora etablerar sig i Uppsala och att valet föll på Forumgallerian. Vi har positionerat oss som en galleria med starkt modefokus och här blir Sephora ett perfekt komplement till det övriga utbudet, säger Eva Troell, marknadsområdeschef, Atrium Ljungberg.

Sephora öppnade sin första butik i Sverige för fem år sedan och finns i dag på fem platser i Stockholm, Göteborg och Malmö.

– Vi ser fram emot att välkomna alla kunder till en ny fantastisk butik, där vi erbjuder nya varumärken och produkter som inte finns att köpa i Uppsala i dag. Forumgallerian har ett centralt läge mitt i Uppsala med en ung och modemedveten målgrupp som matchar Sephora riktigt bra, säger Jenni Österlund, General Manager, Sephora Scandinavia.

Forumgallerian, som har funnits i sin nuvarande form i 25 år, håller öppet under hela ombyggnaden. Arbetet beräknas vara klart till julhandeln 2018.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration