Starkt symbolvärde när Ebab flyttar till nya lokaler

Ebab tar nu ett viktigt steg mot målet att skapa en bättre och mer hållbar verklighet. Genom ett nytecknat hyresavtal med Fabege får hela Ebab-koncernen utrymme att växa i nästan 2 200 kvadratmeter, toppmoderna, ”gröna” lokaler i kontorshuset Kvarteret Pelaren som är under full produktion i nya Söderstaden.

Skriven av Axel Ohlsson 2017-06-17 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Ebabs nya huvudkontor blir en del i en hållbar verksamhet.
Bild: Ebab


Inflyttning väntas ske i januari 2019 och sätter riktningen för en hållbar och expansiv framtid.

– Den här flytten har ett stort symbolvärde för oss. För fortsatt tillväxt men också för att realisera vår ­vision om att bidra till ett mer hållbart samhälle, skapa en kultur byggd på framåtanda och inte minst för att attrahera fler medarbetare som vill vara med på vår resa. Med en flytt förflyttar vi oss visserligen fysiskt men det handlar lika mycket om att positionera oss rätt som företag. Ska vi skapa en bättre verklighet för våra kunder måste vi först se om vårt eget hus och bli det vi säger att vi ska vara. I Kvarteret Pelaren får vi alla förutsättningar vi behöver för att växa och ge våra medarbetare en fantastisk arbetsmiljö, säger Kaarel Lehiste, koncernchef och vd för Ebab.

De nya lokalerna uppfyller Ebabs idé om att tänka hållbart på alla nivåer. Med miljöcertifiering och ett grönt hyresavtal kommer de att bidra till att minska miljöpåverkan. De kommunikationer som erbjuds skapar bättre möjligheter för Ebabs personal att nyttja kollektiva färdmedel. I fastigheten finns cykelgarage och möjlighet att ladda elbilar.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration