Ikea öppnar kökspop-up i Mood

Efter sommaren öppnar pop-upen, Ikeas första i Stockholms city, 365 kvadratmeter på Regeringsgatan 65.

Skriven av Axel Ohlsson 2017-06-12 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Efter sommaren öppnar Ikea sin första pop-up i Stockholms city.
Bild: Ikea


– Det är så spännande att Ikea kommer till oss i Mood-kvarteret. Vi utvecklar en öppen och inspirerande plats med stark puls för mer liv i city. Att Ikea valt att öppna sin kökspop-up hos oss innebär att kvarterets starka läge förbättras ytterligare, säger Annika Ljungberg, marknadsområdeschef hos AMF Fastigheter.

Under 2017 utvecklas Mood-kvarteret ytterligare bland annat genom terrasseringar med nya restauranger längs Jakobsbergsgatan.

– Vi vill vara på platser där människor rör sig och här i Mood-kvarteret kan kunderna enkelt nå oss samtligt som vi lär oss mer om hur människor vill möta Ikea på nya sätt. När vi nu öppnar denna pop-up mitt i hjärtat av city möter vi efterfrågan av Ikeas kök som vi vet finns hos stockholmarna, säger Håkan Svedman, landschef, Ikea Sverige.

Ikeas pop-up håller öppet till slutet av februari 2018. Besökarna kommer att kunna planera och köpa kök med hemleverans och montering. Även tjänster som mätservice och installationsservice erbjuds. Dessutom finns sortimentet på ikea.se tillgängligt för beställning med hemleverans. Den tillfälliga köks­butiken omfattar 355 kvadratmeter, att returnera eller att köpa med sig varor hem direkt kommer inte att vara möjligt – beställning och köp sker online.

– Just en pop up-butik för att testa nya sätt att möta kunder passar perfekt. De senaste fem åren har handlat om att bygga en brokig, inspirerande och levande miljö för att utveckla en plats där människor vill vara. Nu fortsätter vi att växa tillsammans med våra hyresgäster och besökare, avslutar Annika Ljungberg, marknadsområdeschef hos AMF Fastigheter.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration