Net Insight tar plats i Solna Business Park

Fabege och Net Insight har tecknat ett åttaårigt avtal på cirka 3 600 kvadratmeter på Smidesvägen 7 i Solna Business Park.

Skriven av Axel Ohlsson 2017-05-13 | Flytt

Dela på linkedIn

Artikelbild

Net Insight flyttar in hos Fabege i Solna.
Bild: Fabege


Den förestående flytten planeras till sommaren 2018. Net Insight arbetar med transport, distribution och tjänster för att leverera TV-upplevelser, från TV-kamera till TV-studio och vidare till TV-tittaren. De har över 500 kunder i cirka 60 länder och är börsnoterade.

– Flytten symboliserar vårt fortsatta arbete med att spegla varumärket, skapa en tillväxtkultur och modernisera vårt arbetssätt för att kunna utveckla framtidens TV-upplevelse. Solna Business Park är en perfekt matchning för oss i vår fortsatta kulturresa där vi ständigt sätter kunden i fokus, säger Marina Hedman, VP Human Resources på Net Insight.

– Det är väldigt roligt att se hur vår framtidsvision för området lockar nya aktörer som Net Insight. Vi är på en spännande resa och varje ny kund ger oss energi framåt i att skapa en riktigt spännande och dynamisk miljö, säger Susanna Elvsén, marknadsområdeschef Solna Business Park.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration