"Efterfrågan på smarta och flexibla kontorslösningar har aldrig varit större"

Patrik Ölvebäck på Regus Sverige om läget på lokalmarknaden i Gårda.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2017-05-08 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Patrik Ölvebäck.
Bild: Regus


Vad har ni för planer för Gårda?


– Under 2016 hade Regus 13 center i Sverige, där två fanns i Göteborg. Den siffran har nu växt till 20 center runt om i Sverige, med tre center i Göteborg. Vad gäller Gårda så finns vi där och beläggningen är hög. Vi bevakar noggrant vad som händer och utvärderar underlaget för expansion – vi får se vad som händer.

Hur är efterfrågan på lokalmarknaden i området?


– Efterfrågan på smarta och flexibla kontorslösningar har aldrig varit större. Närmare 40 procent av före­tagens medarbetarstyrka kommer vara konsulter och frilansare inom några få år, förutspår The Society for Human Resource Management (SHRM), som är världens största organisation inom HR, vilket betyder att traditionella arbetsplatser och kontor snart är ett minne blott. Den nya generationen eftersträvar att arbeta när man vill, hur man vill och var man vill.

Hur ser du på er roll i Gårda?


– I mer än 25 år har Regus erbjudit skalbara arbetsplatslösningar för företag över hela världen. Vi är i dag världens största leverantör av flexibla kontorslösningar och high end/avancerade kontorstjänster. Regus erbjuder modernt utrustade kontor, arbetsplatser, lounger och mötesrum i en professionell miljö på trevliga adresser – när du behöver det. Adressen i Göteborg/Gårda är lokal men möjligheterna är internationella!

Hur tror du Gårda kommer att utvecklas fram­över?


– Jag anser att Gårda har en ljus framtid, och i dag befinner sig i en snabbväxande fas med en hel del spännande projekt framför sig.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration