Arkipelagen öppnar kontors­hotell på Järntorget

Arkipelagen i Sisjön är Nordens största kontorshotell. Nu expanderar företaget ytterligare genom att starta sin första city­anläggning, på Järntorget i Göteborg, där Arkipelagen har tecknat hyreskontrakt med Elof Hansson. Inflyttning, i Elof Hanssons fastighet på Järnvågsgatan 3, beräknas till maj i år.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2017-05-02 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

– Vi ser oerhört positivt på att etablera oss vid Järntorget eftersom det är centralt och enkelt att ta sig till, både med allmänna kommunikationer och bil, säger Daniel Carlsson, vd för Arkipelagen.

Arkipelagen består idag av två anläggningar, Sisjön och Hildedal på Hisingen. Tillsammans med anläggningen på Järntorget kommer över 400 kontorsrum finnas till uthyrning.

– Med Järntorget fullt utbyggt räknar vi med att erbjuda kontor, gemensamma utrymmen och tjänster till cirka 300 företag. Nätverkandet och bredden på kompetens gynnas och vi blir ännu mer kompletta, men utan göra avkall på det personliga mötet och den familjära känslan, säger Daniel Carlsson.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration