Kanal 75 flyttar in i Frihamnen

Kungsleden har tecknat ett hyresavtal om 1 200 kvadratmeter med media­bolaget Kanal 75 i den expansiva stadsdelen Gärdet/Frihamnen.

Skriven av Axel Ohlsson 2017-04-17 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Travkanalen Kanal 75 flyttar in i Frihamnen.
Bild: Humlegården


Kungsleden har fyra fastigheter om totalt 89 000 kvadratmeter i klustret Stockholm City Öst i Gärdet/Frihamnen. Området ingår i Stockholms största stadsutvecklingsområde, Norra Djurgårdsstaden, där en modern, innovativ blandstad med tydlig hållbarhets­profil växer fram. Totalt planeras för 12 000 bostäder och 35 000 arbetsplatser som ska färdigställas de närmaste åren.

ATG-ägda Kanal 75 hyr 1 200 kvadrat­meter kontor på ett sjuårigt avtal i fastigheten ­Rotterdam 1 på Hangö­vägen 20 och tillträder den 1 november 2017.

– Det känns väldigt bra att vi har hittat en lokal som passar våra behov i Gärdet/Frihamnen. Att området är ett mediekluster passar oss särskilt bra. Dessutom har vi sedan tidigare använt studiolokaler i fastigheten Rotter­dam 1, så vi känner till den väl, säger Per Tellander, vd för Kanal 75.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration