Kungsleden omorganiserar och ­anställer ny fastighetschef

Kungsleden koncentrerar sin förvaltningsorganisation till tre jämnstora övergripande förvaltningsområden; Stockholm, Göteborg/Malmö och Mälardalen. Samtidigt rekryteras Ulrica Sjöswärd som fastighetschef för det nyinrättade förvaltningsområdet Göteborg/Malmö. Hon kommer även att ingå i Kungsledens ledningsgrupp.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2017-04-16 | Näringsliv

Dela på linkedIn

Artikelbild

Ulrika Sjöswärd.
Bild: Platzer


– Ulrica Sjöswärd har en gedigen fastighetskompetens och god förankring i fastighetsmarknaden i Göteborg och sydvästra Sverige. Med Ulrica får Kungsleden en fastighetschef som kan leda det nya förvaltningsområdet i nästa tillväxtfas. Jag är mycket glad att Ulrica har valt att börja hos oss och hälsar henne varmt välkommen, säger Biljana Pehrsson, vd för Kungsleden.

– Jag är stolt över förtroendet och ser fram emot att addera min erfarenhet till kompetensen hos Kungsledens medarbetare och gemensamt driva och utveckla Kungsleden vidare i Göteborg och Malmö, säger Ulrica Sjöswärd.

Ulrica Sjöswärd tillträder sin tjänst på Kungsleden den 24 april.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration