Nordic Wellness etablerar sig på nya orter

Nordic Wellness öppnar nytt i Trollhättan och Kungälv.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2017-04-09 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Bland annat öppnar Nordic Wellness i Kungahälla Shopping.
Bild: Adapta Fastigheter/Rstudio


Agora har tecknat ett tioårigt avtal med Nordic Wellness, en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 130 gym i Sverige, om en lokal i Oden mitt i centrala Trollhättan.

Kedjan öppnar i en över 1 000 kvadratmeter stor lokal den 1 maj.

– Vi är väldigt glada över att Nordic Wellness väljer att etablera sitt nya gym i Trollhättan hos oss i Oden. Vårt arbete fortgår med att förädla och utveckla Oden och att få in Nordic Wellness i huset är ett steg i rätt riktning. Med Nordic Wellness breddar vi utbudet och kan erbjuda våra kunder träning mellan klockan fem och 23, säger Carina Erlandsson, centrumchef Oden.

Nordic Wellness kommer också att öppna en 2 000 kvadratmeter stor träningsanläggning i nya Kongahälla Shopping i Kungälv. Nordic Wellness placering blir i anslutning till entrén på Kongahälla Shopping mittemot Kungälvs nya resecentrum och med utsikt in i gallerian.

– Att Nordic Wellness nu är klart för oss känns roligt. Med en av marknadens starkaste aktörer har vi lagt en av grundstenarna i vårt hälsokoncept, säger Håkan Olsson, uthyrningschef på Adapta Fastigheter.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration