Panini öppnar i NCC:s Torsplan

Måltidsbutikskedjan Panini har tecknat hyresavtal om 213 kvadratmeter i den andra etappen av Torsplan i nya Haga­staden. Mer än två tredjedelar av lokalerna är nu uthyrda.

Skriven av Henrik Ekberg 2015-10-01 | Utveckling

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild


Bild: NCC


– Stadsdelen växer med många nya arbetsplatser och bostäder. I området kommer det att röra sig mycket folk som blir våra potentiella kunder. Det finns också en generös trottoar utanför där vi kan ha uteservering på sommaren, säger Pierre Constantinou, delägare på Panini Internazionale.

Måltidsbutiken i Torsplan blir nummer 22 i butikskedjan, som finns uteslutande i Stockholm. Det blir också Paninis största måltids­butik. Inflyttning sker i slutet av 2016.

Restaurang Toros, Sats, Apcoa, Stockholms läns sjukvårdsområde, Willys Hemma och Sushi Yama har sedan tidigare valt att etablera sig i den andra etappen i Torsplan. I och med uthyrningen till Panini stärks serviceutbudet ytter­ligare i Torsplan och Hagastaden, Stockholms nya växande stadsdel.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration