"Hägersten är som en liten stad i staden"

Thomas Simonsson, Stettin svarar på frågor om lokalhyresmarknaden i Hägersten.

Skriven av Henrik Ekberg 2015-10-01 | Näringsliv

Dela på linkedIn

Artikelbild


Bild: Henrik Ekberg


Hur ser du på lokalhyresmarknaden i Hägersten?


– Lokalhyresmarknaden i Hägersten är inte så volatil som den kan vara innanför tullarna. Hyran är relativt jämn över en konjunkturcykel. Vakansgraden har sjunkit stadigt de senaste åren och prognosen ser bra ut det närmaste året.

Varför ska man flytta till Hägersten?


– Hägersten är som en liten stad i staden med en mix av kontor och bostäder. Hyresnivån är lägre än i innerstaden så man får mycket kontor för pengarna. Det finns också ett förhållandevis stort utbud av restauranger och butiker i området, dessutom går tunnelbanan rätt igenom området.

Hur ser du på Stettins roll i området?


– Vi har två fina kontorshus i Örnsberg som vi har renoverat de senaste åren. Vi har bland annat uppgraderat trapphus och hissar. En bergvärme-installation och nya fläktar har också genomförts.

Vilken är er största lediga lokal i Hägersten?


– Vår största lediga lokal ligger en trappa upp och är drygt 2 000 kvadratmeter stor. Den kan iordningsställas som en mix av kontor och lager eller som en hel kontorsyta med storrumslösning. Till lokalen finns även en access till lastkaj via en ramp.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration