Fastighetsmarknadsdagen i Stockholm - lärorikt och uppskattat

Under den andra upplagan av Fastighetsmarknadsdagen på Grand Hotel i Stockholm fick åhörarna lyssna till branschens tungviktare och ta del av mängder av paneldebatter. <br /> – Man får en helhetsbild av branschen, sa Cecilia Gunnarsson på CBRE.

Skriven av Henrik Ekberg 2015-10-01 | Event

Dela på linkedIn

Artikelbild


Bild: Henrik Ekberg


Bland tungviktarna kan nämnas vd:arna Hans Wallenstam, som pratade om bostadsplanerna i Stockholm, och Erik Selin som avslöjade Balders framtidsplaner i Norden.

Paneldebatterna var många, inte mindre än 17 punkter avhandlades. Det stora antalet uppskattades av bland andra Cecilia Gunnarsson, analysansvarig på CBRE.

– Många och korta punkter gör att man håller sig vaken och alert. Jag tycker att programmet hade en bra blandning.

Omkring 250 personer besökte Fastighetsmarknadsdagen som arrangeras av Lokalnytt och Fastighetssverige. Helena Stålnert skötte som vanligt allt med van hand från scenen, som bland annat gästades av Jimmie Hall på Realist som diskuterade uthyrningsmarknaden tillsammans med Markus Åberg, Newsec, och Sofia Lothsson, Newoffice. Jimmie Hall själv uppskattade bland annat punkten Crowdfunding i fastigheter.

– Man brukar ofta diskutera saker som har hänt under året, men det här var något nytt för mig. Nu vet jag att det finns ett annat sätt att få in pengar på, konstaterade han.

Rolf Andersson, vd och ägare av Lokalnytt och Fastighetssverige var mycket nöjd med dagen.

– Jag tycker det är fantastiskt att kunna visa upp ett sådant här starkt startfält under samma dag. Och besökarna som jag har talat med har varit nöjda, även våra partners var positiva. Jag ser redan fram emot nästa år då vi arrangerar seminariet igen.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration