Nya hyresgäster i Femmanhuset

2016 etablerar sig ytterligare två nya koncept i Kompassen i Göteborg. Det är texmex-kedjan Taco Bar och multibrandbutiken Best of Brands som till våren respektive sensommaren 2016 slår upp sina dörrar. Uthyrningarna är de senaste i raden av uthyrningar som gjorts av Vasakronan i Kompassen och kvarteret runtomkring under året.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2015-10-01 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Kristina Pettersson Post, regionchef på Vasakronan, är inte förvånad utan konstaterar att uthyrningen av förstklassiga butiks­lokaler i Göteborg går bra.

– Efterfrågan på moderna butikslokaler i bästa läge är hög och utbudet relativt begränsat. Det är en effekt av att vi ser att etablerarna satsar och verkligen letar lägen. I Kompassen hittar man detta. Det råder helt klart lite av ett högtryck för den här typen av objekt just nu, säger hon.

Taco Bar hyr 132 kvadratmeter på Kyrkogatan 37 och när restaurangen öppnar till påsk 2016 kommer man att kunna erbjuda cirka 75 sittplatser. Best of Brands hyr 1 300 kvadratmeter på Fredsgatan 12.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration