Bengt Dahlgren flyttar i Linköping

Bengt Dahlgren hyr på Repslagare­gatan 19 i Linköping av Lundbergs. Det nya kontoret ligger högst upp i fastigheten och uthyrningen om­fattar cirka 500 kvadratmeter med en avtalstid på fem år.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2017-04-03 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

– På Bengt Dahlgren har vi tagit ställning. Vi ska vara en föregångare i arbetet med att nå ett hållbart samhälle. Förutom att det krävs att vi alla bidrar med vår kunskap och vilja är det också viktigt för oss att verka i moderna, energieffektiva och miljöanpassade lokaler. Det har vi fått här. Att de ligger nära resecentrum och kollektivtrafik är en klar fördel, säger Sören Karlsson, vd för Bengt Dahlgrens verksamhet i Linköping.

Förutom Bengt Dahlgren har flera andra rikstäckande teknikkonsulter valt att under de senaste åren etablera sina kontor i kvarteret.

– Bengt Dahlgren är en samarbetspartner sedan flera år och de har varit med under hela ombyggnadsprojektet av kvarteret. Nu ser vi fram mot att få dem som hyresgäst, men även att fortsatt ta del av deras kompetens. I samverkan med dem och andra vill vi utvecklas och utveckla hållbara stadsmiljöer, säger Daniel Andersson, chef för Lundbergs verksamhet i Linköping.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration