Trampolinpark öppnar i Veddesta

Kungsleden har tecknat ett hyres­avtal med nystartade trampolinparken Jump Yard avseende 4 000 kvadratmeter i Veddesta väster om Stockholm.

Skriven av Axel Ohlsson 2017-03-16 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Fastigheten i Veddesta går från höglager till trampolinpark
Bild: Kungsleden


Området är beläget invid den nya stadsdelen Barkarbystaden, nära Barkarby pendeltågsstation, och genomgår för närvarande en omfattande omvandling. I området planeras bland annat för utbyggd kollektivtrafik, bostäder, skolor, kulturverksam­heter och kontor.

Jump Yard, som drivs av entreprenörerna Pelle Möller och Anders Karlberg tillsammans med Local Market Group, hyr en industrilokal på Veddestavägen 15 med sex ­meter i takhöjd där de kommer att öppna en trampolinpark i augusti 2017. Fastigheten är i dag ett höglager som kommer att omvandlas till en attraktiv nöjespark.

– Jump Yard blir en trampolinpark för alla. Här ska gästerna, allt från barnkalas till företagsfester, uppleva något nytt och riktigt kul. I 18 månader har vi letat den perfekta ytan för en trampolinpark i Stockholm och äntligen har vi hittat vår drömlokal, säger Pelle Möller och Anders Karlberg


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration