Catella rekryterar ­Pernilla Hallin

Catella stärker sitt Göteborgsteam med Pernilla Hallin som har arbetat med transaktioner i ­seniora roller i över tio år.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2017-03-08 | Näringsliv

Dela på linkedIn

Artikelbild

Pernilla Hallin.
Bild: Catella


– Vi är väldigt glada över att kunna presentera Pernilla som blivande partner i vår Corporate Finance-verksamhet i Göte­borg. Hon är en senior person med stor erfarenhet av att genomföra både fastighets- och bolagstransaktioner. Hon kommer att komplettera teamet i Göteborg och vi ser fram emot att få Pernilla som kollega när hon börjar hos oss den 1 mars nästa år, säger Anne Almlund Rosengren, chef för Catellas Corporate Finance-verksamhet i Göteborg.

– Jag ser fram emot och är stolt över att få möjlighet att bidra med min kompetens på Catella. Catella har en stark position på fastighetsmarknaden i Sverige och det känns väldigt spännande att få vara med att ytterligare stärka transaktionsverksamheten, säger Pernilla Hallin, blivande partner på Catellas Corporate Fin


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration