Ny chef för Technopolis i Göteborg

Det finländska fastighetsbolaget introducerar nu sitt affärserbjudande i Sverige i samband med lanseringen av Technopolis Gårda i Göteborg på närmare 35 000 kvadratmeter. Ny chef blir Johan Herner, som har stor erfarenhet inom fastighetsbranschen.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2017-03-07 | Näringsliv

Dela på linkedIn

Artikelbild

Johan Herner.
Bild: Technopolis


– Technopolis erbjuder ett uthyrningskoncept som hör framtiden till och ligger i framkant på den utveckling som drivs på med hjälp av digitalisering och krav på flexibilitet. Inte minst bland tjänsteföretag är just kravet på hög flexibilitet det överlägset mest vanliga. Det vet jag från mina tidigare uppdrag inom fastighetssektorn, säger han.

Technopolis Gårda är den första etableringen i Sverige och Johan Herner tittar redan på flera fastighetsobjekt i Göteborgsområdet.

– Vi utgår från att Techno­polis Gårda blir vår mest centrala enhet i Göte­borg. På sikt vill vi komplettera med ytterligare ett par campus och de ligger förmodligen längre ut från centrum men med hög tillgänglighet. Fastigheter över 30 000 kvadratmeter finns det inte allt för många av centralt och vi vill komma till avslut de närmaste åren. Speciellt före 2021 då utbudet av kontorsytor kommer bli betydligt större än vad vi har i dag, säger Johan Herner.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration