Stort matfokus i nya A6 Center

Hösten 2017 invigs den första delen av nya A6 Center i Jönköping. Förutom ett nystartat Coop flyttar flera restauranger in.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2017-02-07 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

En rad nya restauranger öppnar i A6 Center.
Bild: Studio


I den första etappen sker en till- och ombyggnad av totalt 29 000 kvadratmeter. Stort fokus ligger på restaurangutbudet och klara hyresgäster är Bada Bing Burger, Zócalo, Sen Street Kitchen, och Sushi Yama.

– Ett av målen med utvecklingen av nya A6 är att på ett påtagligt sätt förbättra våra ­kunders matupplevelse genom att utöka vårt utbud med ett flertal tydliga internationella och lokala, bra matkoncept. Därtill kommer en ytterligare satsning på caféer, glass­barer med mera, säger Lars Bröms, centrumchef för A6 Center.

Restaurangerna kommer att vara utformade så att matgästerna kan välja att antingen äta i en personlig miljö nära kockarna, under en gemensam pergola med utomhuskänsla eller uppe på paviljongerna.

– Nya A6 kommer att bjuda på en design inspirerad av urbana byggnader med stora offentliga rum som till exempel klassiska saluhallar och internationella tågstationer. Byggnader som klarar av stora flöden av människor och som möjliggör flexibla lösningar för butiker och restauranger över tid, säger Alexander Sundberg, chef för fastighetsutveckling på Alecta som äger och utvecklar A6 Center.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration