Onemed hyr i Orrekulla Kubiklager

Skanska har tecknat hyresavtal med hälso- och sjukvårdsdistributören Onemed Sverige avseende lagerytor om cirka 6 500 kvadratmeter i Orre­kulla Kubiklager.

Skriven av Maria Olsson Äärlaht 2017-02-06 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Orrekulla Kubiklager.
Bild: Skanska


Orrekulla Kubiklager är totalt 13 000 kvadratmeter stort och ligger intill E6, strax söder om Ange­redsbron. Onemed blir granne med Tamro och Frode Laursen och i och med uthyrningen är kubiklagret fullt uthyrt.

– Det känns mycket bra att vi kan erbjuda en modern och flexibel lokal med snabb inflyttning för Onemeds specifika krav, helt enligt Skanskas ambition med konceptet för Kubiklager. Vi erbjuder moderna lösningar till en allt mer snabbfotad marknad, säger Henrik Ahnström, marknadsområdeschef på Skanska Fastigheter Göteborg.

Onemed Sverige, som erbjuder tjänster och medicinskt förbrukningsmaterial till hälso- och sjukvården i Europa, tillträder sina nya lokaler under det första kvartalet 2017.

– Vi är mycket glada att kunna flytta in i Skanskas kubiklager som är en flexibel lösning för att hantera vår expansion och utbyggnation av verksamheten, säger Kristoffer Ömar, global lagerchef på Onemed Group.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration