Matdistriktet etablerar sig på Kungsholmen

Restaurang- och caféoperatören Matdistriktet har tecknat avtal om att hyra cirka 700 kvadratmeter och kommer under våren 2017 att öppna café, butik, restaurang och catering i Kungsledens fastighet Lustgården 12 på Warfvinges väg på Kungsholmen.

Skriven av Axel Ohlsson 2017-01-28 | Flytt

Dela på linkedIn Skicka till e-post

Artikelbild

Matdistriktet öppnar på Warfvinges väg.
Bild: Kungsleden


– Vi driver sedan tidigare vårt populära koncept med restaurang, café, catering och butik på Rådmansgatan. Verksamheten går bra och vi ville expandera i ett nytt intressant område. Vi tror att stadsdelen Stadshagen/Västra Kungsholmen har framtiden för sig och ser verkligen fram emot att kunna skapa en välbesökt destination som bidrar till en dynamisk miljö på Warfvinges väg, säger Henrik Hermansson på Matdistriktet.

Fastigheten Lustgården 12 ingår i Kungsledens kluster Stockholm City Väst, ett expansivt område där en blandstad vuxit fram de senaste åren. Här samsas bostäder och kontor i ett vattennära läge med bra kommunikationer till city genom tunnelbanan till Stadshagen. Flera stora företag har sina huvudkontor i området, bland andra Skanska, Preem och Lantmännen – samt även Kungsleden.


Dela på linkedIn Skicka till e-post


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration